Givenchy støvler

Et par Givenchy støvler til kæresten giver pote

Min kæreste gav mig et aaalt for dyrt ur i julegave. Vi har været sammen i lidt over to år, og gaverne er kun blevet dyrere. Jeg ved ikke, om det bare er sådan en “jeg skal lige være sikker på, at du er den rigtige, inden jeg bruger penge på dig” ting, eller om hun bare synes, at jeg skal forkæles mere og mere. Heldigvis går det den vej, kan man sige. Nu har hun fødselsdag lige om lidt, og jeg har planer om at leve op til hendes standard. Jeg ved, at hun ønsker sig de her Givenchy støvler i ruskind. Nu håber jeg bare, at de passer hende.

Hvorfor tage ud og shoppe, når man kan købe gaven online?

Jeg hader at shoppe. Det er sikkert ikke så overraskende, eftersom jeg er en mand, men jeg hader det virkelig. Jeg er ikke god til at stå i kø, og jeg kan aldrig finde de ting, jeg skal bruge.

Havde jeg taget i centret og ledt efter et par Givenchy støvler, ville jeg ikke engang vide, hvor jeg skulle gå hen. Jeg ville bare gå forvirret rundt i diverse butikker og spørge alle ekspedienterne med det samme, om de ikke lige kunne hjælpe. Jeg ville være den kunde, der bare er super nem at sælge til, for jeg ville ikke ane, om jeg er blevet solgt det rigtige.

Det er meget nemmere at købe Givenchy på nettet. Jeg søger bare efter de der Givenchy støvler, og vupti, så ligger de i kurven. Det er dog vigtigt, at de ellers meget fine Givenchy støvler kan byttes igen, da jeg ikke er helt sikker på min kærestes skostørrelse. Det kan de heldigvis hos Kassandra.

Min kæreste elsker Givenchy

Hun er dyr i drift, men hun fortjener det også. Jeg glæder mig sådan til at give hende de nye Givenchy støvler. Hun taler ikke om andet end Givenchy, og hun forventer slet ikke at få dem. Hun har gået rundt i sine Givenchy sneakers hele vinteren, fordi hun hellere har villet fryse om tæerne end at skifte til sine gamle støvler. Nu kommer hun garanteret til at gå rundt i sine Givenchy støvler hele sommeren også. Så tosset er hun. Det er derfor, hun er helt speciel.

Jeg glæder mig sådan til at forkæle hende og til at se hendes ansigt, når hun får de nye støvler på. Det er ganske enkelt det hele værd at forkæle sin kæreste til skyerne, når de sætter så meget pris på det. Prøv det. Det giver pote.