teaktræ-havemøbler

Teaktræsmøbler til haven

Det er dejligt at bruge tid i haven og det er endnu dejligere, hvis du kan sidde i nogle lækre, komfortable og flotte havemøbler, som eksempelvis teaktræshavemøbler. Teaktræshavemøbler er den luksuriøse variant af havemøbler, og det flotte materiale er blevet utrolig populært igen igennem de seneste par år. Teaktræ er en evig klassiker og det er lig med god kvalitet, og mange vælger havemøbler i netop denne træsort, fordi den er kendt for sin stærke kvalitet, som kan klare mosten fra det danske vejr. Hvis man ser på havemøbler lavet i teaktræ fra 50’erne og 60’erne kan man se, hvor fin stand de stadig befinder sig i, som giver et praj om deres holdbarhed.

Indret din have med hygge og stil

Når vi endelig mærker solens dejlige varme og begynder at få de lyse nætter, som er så karakteristiske for vores lille land, så er det med at komme ud og nyde det. Havemøblernes materiale har meget at sige når det kommer til havens udtryk og den røde tråd. Alt efter valg af materialer, planter og indretning, kan du dekorere din terrasse så det har et look a la alt lige fra troperne, savannen til Sydeuropa og asiatisk inspireret. Teaktræshavemøbler har en varm og gylden glød, som passer godt til havens farver.

Hvilke møbler skal jeg have i min have?

Inden man investerer i nye havemøbler kan ma gøre op med sig selv, hvordan man vil bruge sin have, hvad man kan lide at lave derude og hvor tit man vil være der. Mange danskere nyder at sidde og spise aftensmad udenfor og nyde et glas rosévin under den lyse aftenhimmel, så et godt spisested er et godt sted at starte. Her kan du både vælge mellem enkelte stole og et godt, naturligt havebord, eller fx et bord- og bænksæt. Det kan også indrettes mere nonchalant med store, brede havesofaer og et lavt spise/sofabord. Dernæst skal du have en dejlig plads hvorfra du kan nyde solen; det kan enten være i en hængekøje eller en solseng, eller ved et lille cafébord, hvor du samtidig kan nyde en espresso eller læskende is. Mulighederne er mange, og du kan få en masse inspiration i møbelhusenes kataloger, eller ved at tage rundt og kigge på deres opstillinger i butikken. En have skal uanset hvad være en fredfyldt og behagelig oase, hvor du kan få frisk luft og nyde din fritid i gode havemøbler.

Inspiration til havemøbler

Der findes et hav af blogs der vedrør havemøbler, og en rigtig god en er cuddlecorner.dk, hvor man altid kan hente inspiration til haven. Der findes en masse gode artikler og blogindlæg omkring designer havemøbler, gyngestativer, trampoliner og alt hvad du nu kan finde på “at have i din have”. Kan klart anbefales.

teaktræ-havemøbler