lounge-paa-terassen

Tips til en fed lounge på terrassen

Mange er begyndt at indrette sine udeområder som en lounge – altså med brede, komfortable udemøbler med en tropisk vibe, og det er der mange gode grunde til. Loungemøbler indbyder til maksimal afslapning og hygge, man kan nemt få plads til mange, og det kan være ganske billigt at indrette sin terrasse eller have således. Lounge er altså lig med at være nede i gear, hænge ud og nyde livet og være afslappet. Lounge-stilen kan sagtens passe ind i enhver slags have, og da der findes mange variationer i både valg af materialer, valg af farver og valg af møbeltyper, kan man designe sin lounge så den passer præcist til det, man drømmer om. Her kommer nogle tips til at indrette en lounge.

Hvilke møbler skal man bruge til et loungeområde?

Der findes mange måder hvorpå man kan arrangere et afslappende, cool og komfortabelt loungeområde. Men et must for en lounge er helt sikkert den store, brede og bløde sofa, med mange puder, så man rigtig kan slynge sig. Dertilhørende kommer et lavt og massivt sofabord, som har plads til en masse forskellige drinks og lækre tapas. Mange har også eksperimenteret med at sætte en himmel op eller andre svævende stykker stof, som bidrager til den lette og hyggelige stemning, og som kan skærme lidt af og give skygge. Lanterner, lyskæder eller levende lys er også en essentiel del af at indrette en lækker lounge. For at opsummere skal du altså bruge dette til din lounge: brede, komfortable afslapningsmøbler, en slags afspærring/skyggeophæng, som bidrager til hygge- og hulefornemmelsen, samt en form for levende lys.

Design en lounge på budget

Man kan sagtens re-designe sin terrasse til en lounge uden at det skal koste en formue. En lounge handler om alt andet end at se luksuriøs og dyr ud, og netop derfor kan det gøres ganske billigt. Man kan eksempelvis købe møbler i kunsttræ, som er i den billigere ende, og købe sine pudebetræk og lanterner i supermarkeder, som tit har gode spot-tilbud til rigtig lave priser. Fordi et loungeområde er så fri i sin ånd, kan man også kaste sig ud i selv at bygge nogle møbler af nogle gamle trærester, eller finde noget på genbrug, som kan gøres lounge-agtigt. Man må gerne være kreativ og tingene behøves ikke at passe sammen i farverne, bare det til sidst har den sammen vibe og udstråling.

lounge-paa-terassen